Home / Keshilla (page 14)

Keshilla

Këshilla për të “pastruar” mendjen

Pothuajse të gjithë e njohim ndjesinë e mirëqenies që na transmeton një dhomë e pastër dhe me gjërat të rregulluara në mënyrë perfekte. Ky lloj rregulli mund të na ndihmojë të sistemojmë gjërat edhe në nivel të brendshëm, në sfera ...

Read More »

Ushqimet BIO, shtatë truket për t’i njohur

Ushqimet BIO janë ato ushqime që i kanë ruajtur përbërësit e tyre natyralë dhe që nuk kanë përbërës të shtuar artificialisht apo kanë pësuar kontaminime gjatë prodhimit, përpunimit dhe tregtimit të tyre. “Logoja e prodhimit biologjik e Bashkimit Europian”, nuk ...

Read More »