Home / Keshilla (page 23)

Keshilla

Vetitë kuruese të lëngut të karrotës

Disa nga efektet më të shumta shëndetsore janë; Përmirëson shikimin Karota përmban beta-karotene dhe luteinë, përbërësit që gjenden në retinë. Dihet se këta dy përbërës ndikojnë në shikim të mirë, por edhe mbrojnë nga problemet e syrit si glaukoma. Ato ...

Read More »

Si mund të zgjidhni mes dy punëve

Në një kohë krize papunësie, ka edhe raste të pakta kur disa persona gjenden mes dilemës së përzgjedhjes së një pune, kur kanë më shumë se një alternativë. Kë të marrin e kë të lënë?! – kjo është çështja. Nëse ...

Read More »