Home / Keshilla (page 24)

Keshilla

Mënyra e duhur për të mbrojtur sytë

Disa nga këshillat që mund të ndiqni për mbrojtjen e syve janë, mos shikoni tepër në monitor, mbani syze për diell me mbrojtje kundër rrezeve ultravjollcë dhe mos e teproni me përdorimin e pikave. Ekspozimi ndaj rrezeve të diellit dëmton ...

Read More »

Kanceri, ky vrases i heshtur!

Sot është Dita Botërore kundër Kancerit. Kjo sëmundje e rëndë që mund të shfaqet në pjesë të ndryshme të trupit është përgjegjëse për 20 për qind të vdekjeve që ndodhin në Europë. Çdo vit, mbi 3 milionë raste të reja ...

Read More »