Home / Keshilla (page 27)

Keshilla

Si të mbroni sytë nga kompjuteri

Gjatë përdorimit të kompjuterit, shikimi është i pari që vihet në rrezik. Por, përveç kompjuterëve, syve tanë u është shtuar edhe një armik tjetër – celularët e mençur, që na detyrojnë të qëndrojnë shumë kohë përpara tyre. Mjafton të mendosh ...

Read More »

Si të pastroni trupin nga toksinat

Toksinat janë substancat e tepërta në organizëm, të cilat janë të dëmshme për organizmin tonë. Bëhet fjalë për dy lloj toksinash, toksinat endogjene që prodhoohen nga vetë trupi dhe për toksinat ezogjene, të cilat i fusim në organizëm nëpërmjet ushqimeve ...

Read More »