Home / Keshilla (page 29)

Keshilla

5 ushqime që lodhin sistemin imunitar

Sheqeri – Bëhet fjalë për një substancë e cila nuk është tretëse dhe që ndikon negativisht tek dhëmbët dhe tek truri. Niveli i lartë i sheqerit në gjak redukton aktivitetin e antitrupave. Drithërat dhe buka e bardhë – Karbohidratet e ...

Read More »

E vërteta e pamohueshme mbi yndyrat!

Yndyrat jo vetëm që nuk janë përgjithësisht të dëmshme, por ekziston një diapazon i tërë i tyre pa të cilat thjesht organizmi nuk do të mbijetonte. Yndyra të tilla trupi ynë nuk mund të prodhojë, prandaj patjetër duhet t’i marrim ...

Read More »