Home / Keshilla (page 32)

Keshilla

Kur përdorni antibiotikë, konsumoni më shumë kos

Gjatë përdorimit të antibiotikëve, te shumë njerëz paraqitet diarreja. Arsyeja është se antibiotikët përveç që shkatërrojnë bakteret e dëmshme, shkatërrojnë edhe bakteret “e mira”, të cilat janë pjesë përbërëse e florës së zorrëve dhe të cilat ndihmojnë tretjen e ushqimit. ...

Read More »

Pastroni mushkëritë për tri ditë

Shumë persona e jetojnë jetën e tyre me mushkëri të shëndetshme, por më pas ata “pengohen” nga problemet e frymëmarrjes. Ndërsa ka edhe të tjerë duhanpirës mbi 45 vjeç dhe nuk kanë asnjë shqetësim. Nuk ka asnjë mister se sa ...

Read More »

Si të mësoheni që të hani më pak

1. Mos hani gjithçka njëherësh, por programoni intervale prej 4-5 orësh nga një vakt në tjetrin, duke nisur me mëngjesin. 2. Mësoni të administroni stresin. Sa më të tensionuar të jeni, aq më shumë hani. Por në vend që të bëni këtë, ...

Read More »

Mësoni fëmijët të dhurojnë

Përveç pyetjes se; “Çfarë dhurate doni?” për ditëlindje, festat e fundvitit etj, mësoni fëmijët tuaj edhe me pyetjen se “Çfarë dhurate doni të bëni” për babin, motrën, shokun etj. Ndihmoni fëmijët të eksplorojnë ide mbi atë që ata mund të ...

Read More »