Home / Keshilla (page 35)

Keshilla

Si të përballojnë vapën femrat shtatzënë

Temperaturat e larta krijojnë shqetësim për shumë njerëz, veçanërisht për kategoritë më delikate, si fëmijët, të moshuarit dhe gratë shtatzëna. Një regjim ushqimor i shëndetshëm është gjithmonë një bazë e mirë për tu përballur me ndryshimet klimatike, duke i ofruar ...

Read More »

15 arsye pse të hani fikun

Po ju paraqesim 15 arsye pse duhet ta konsumoni atë: 1. Parandalojnë kacerin Shkencëtarët japonezë kanë dëshmuar se ekstrakti i fiqve, përbërësi i tyre benzaldehid, i kontribuon zvogëlimit të kacerit tek njerëzit. Fiqtë kanë treguar rezultate të shkëlqyera tek zvogëlimi ...

Read More »

Vaji i ullirit në vend të brufenit

Kjo do të thotë se në rast të dhimbjeve, reumës, ndezjeve të ndryshme dhe sëmundjeve të zemrës, një sasi e caktuar e vajit të ullirit mund të ketë të njëjtin efekt sikurse hapi. Mjeku Gary K. Beauchamp i universitetit të ...

Read More »

Çaj kundër anemisë

Përkundër faktit që hekuri është një element kryesor në shëndetin e njeriut dhe është elementi kryesor në natyrë, shumë njerëz vuajnë nga mungesa e hekurit në gjak, anemia. Kjo është vërtetuar edhe me statistikat e Organizatës Botërore të Shëndetësisë. Mungesa ...

Read More »

Truke që do të përmirësojnë jetën tuaj

Vraponi sikur të ishit fëmijë Praktikimi i vrapit jo vetëm që do t’ju bëjë të ndiheni më mirë fizikisht, por edhe psikologjikisht. Nëse dëshironi ta bëni atë pjesë të përditshmërisë tuaj, fillojeni nga zero. Çfarë do të thotë kjo? Vraponi ...

Read More »