Home / Keshilla (page 7)

Keshilla

Si të mësoheni me ndryshimin e orës?

Natën mes 29 dhe 30 tetorit ndryshon ora, duke u spostuar akrepat jnë orë pas. Kthimi i orës diellore shënon dhe ardhjen e dimrit. Drita pakësohet dhe bashkë me stinën ndryshon dhe ritmi jonë. Për këtë është shumë e rëndësishme ...

Read More »

Ushqimet më të mira për në verë

Ekspertët e dietave kanë klasifikuar disa ushqime edhe për stinën e verës, të cilat janë më të mira për sa i përket hidratimit dhe mbajtjes së mirë të formës trupore. Lexoni më poshtë se cilat janë ato… Mbajtja e ekuilibrit ...

Read More »