Home / Keshilla (page 9)

Keshilla

Puna, si të jeni numri 2 perfekt

Të qenët “krahu i djathtë” i shefit ka avantazhe të shumta: nuk ke të gjitha përgjegjësitë mbi vete, angazhohesh në punë frymëzuese dhe mëson se si të jesh një lider. Në agjencitë moderne, strategjia qëndron pikërisht në formimin brenda kompanisë ...

Read More »