Home / Moda (page 10)

Moda

Vjen Pranvera për zonjën Obama

Zonja e parë Michelle Obama përqafon pranverën me një fustan me lule nga Jason Wu në darkën e shtruar për nder të ardhjes së kryeministrit kanadez Justin Trudeau. Gruaja Trudeau-së, Sophie GrégoireTrudeau, gjithashtu kishte veshur një fustan vjollcë nga projektuesi ...

Read More »

Syzet që spikatën në Paris

Ditët e ngrohta po vijnë dhe është koha që të vendosni një palë syze të hijshme në sytë tuaj. Por nëse jeni në kërkim të të duhurave shihni çfarë syzesh kanë përdoruar këto vajza në javën e  modës në Paris. ...

Read More »

Paris, Street Style

Elementët më të mira të modës shpalosen në rrugë. Rrugët e New York, në Londër, Milano dhe tashmë Parisit të mbushura me elitën e botës së modës shpalosin tendecate sezoneve përkatëse. Shfeltoni galerinë për tu frymëzuar nga stili i rrugës ...

Read More »