Home / Moda (page 16)

Moda

5 veshjet e domosdoshme të dimrit

Çdo sezon ka gjërat e domosdoshme, që duhet të keni në garderobën tuaj. Në dimër duhet që të vishemi sa më ngrohtë të jetë e mundur dhe në të njëjtën kohë në mënyrë elegante. Një detyrë që nganjëherë duket e ...

Read More »