Home / Moda (page 17)

Moda

Palltot e gardërobës suaj

Jemi pikërisht në stinën e vitit kur duhet të hedhim diçka sipër, e diçka të trashë madje… Një pallto, një xhup është ajo çfarë i shkon më përshtat të ftohtit. Përveç funksionalitetit, bukuria është ajo që të gjithë shohim në ...

Read More »

Fuqia e luleve

Nëse të pëlqen të kesh një paraqitje prej ëndërrimtareje atëherë guxo të provosh veshjet me lule. Edhe këtë dimër kanë çelur lule të mëdha dhe me ngjyra. Në veshje, sigurisht. Lulet krijojnë një kontrast të fortë mbi një sfond të ...

Read More »

Si të kombinoni çizmet e gjata

Çizmet e gjata deri në kofshë, për këtë sezon janë shumë tërheqëse. dhe me një palë të tilla, përpiquni të pasqyroni individualitetin dhe ndjenjën tuaj për stil. Ato, mund t’i kombinoni lehtësisht me gjithçka që nga fustanet e shkurtra, deri ...

Read More »