Home / Moda (page 18)

Moda

Grimin e syve duhet ta vendosni kështu!

Mënyra më e mirë për të deshifruar mësimet e vështira të grimit. Peneli, rimeli, tonet…të mësosh të përdorësh të lyesh sytë nuk diçka e lehtë. Kjo është mënyra më e thjeshtë për të përdorur produktet e bukurisë për sytë dhe ...

Read More »

Gigi Hadid, e përkryer me veshje elegante

Gigi Hadid është pa dyshim modelja e momentit, që ka rrëmbyer gjithë vëmendjen duke u shndërruar në një nga modelet më të kërkuara në pasarelat ndërkombëtare. Thjeshtësia e saj ka bërë që të cilësohet si femër me pamje engjëllore. Lindur ...

Read More »