Home / Moda (page 19)

Moda

Si të vishni një bluzë me vija?

Një bluzë me vija është gjithonë “in” dhe në stil. Ajo është një zgjedhje e përkryer që mund të vishet me xhins, me lëkurë, me ngjyrën kaki dhe lista vazhdon me rradhë. Bluza me vija të ndryshme janë trendi dhe ...

Read More »

Bezha, ngjyra e çdo stine

Ka një arsye pse ngjyra bezhë (apo camel, siç njihet në botën e modës është shenja që menjëherë të çon në një pallto klasi, e cila duket edhe shumë e shtrenjtë. Diçka rreth kësaj ngjyre klasike dhe hijeve të saj ...

Read More »