Home / Moda (page 2)

Moda

Sfilatë e çuditshme në San Paolo

Ndryshe nga sfilatat e mëparshme të javës së modës në San Paolo, dy modele pothuajse të ngjashme kanë sfiluar me flokë e ndërthurura me njëra-tjetrën. Të dyja modelet janë shfaqur të premten të veshura me xhaketa xhins me rrethë, dhe ...

Read More »

Një trotuar për pasarelë

Stilisti Marc Jacobs ktheu në pasarelë një trotuar të Manhatanit për të prezantuar koleksionin vjeshtë 2017-të, në ditën e fundit të javës së modës në Nju Jork. Të ftuarit u ulën në “Park Avenue Armory”, ndërsa modelet dilnin nga dera ...

Read More »