Home / Moda (page 21)

Moda

Victoria me modele thatanike në skenë

Për shkak të pamjes së saj të hollë, njëherë ajo është cilësuar si “Skelet Spice”. Në vitin 2010, Victoria Bechkam është kritikuar ashpër, se po angazhon modele thatanike për shfaqjet e saj të modës. Në prezantimin e koleksionit të saj ...

Read More »

Si të vishemi bukur në zyrë

u ndodh që të hapni garderopën dhe të thoni s’kam asgjë për të veshur? Do gënjenit nëse do të thonit Jo! Puna e përditshme vështirëson edhe zgjedhjet tona, ndonëse raftet tuaja mund të jenë të tejmbushura. Gjëja më e rëndësishme ...

Read More »