Home / Moda (page 22)

Moda

Si të vishemi bukur në zyrë

u ndodh që të hapni garderopën dhe të thoni s’kam asgjë për të veshur? Do gënjenit nëse do të thonit Jo! Puna e përditshme vështirëson edhe zgjedhjet tona, ndonëse raftet tuaja mund të jenë të tejmbushura. Gjëja më e rëndësishme ...

Read More »