Home / Moda (page 3)

Moda

Fustanet më të bukur për pranverë-verë 2017

Romantikë dhe femërorë fustanet elegantë, të prezantuar në pasarelat e Milanos për pranverë-verë 2017 janë një triumf i stampimeve me lule, figurave gjeometrike dhe kontrasteve të stileve. Na mahnisin me aplikimet, me dekoltetë e zbuluara dhe transparente, me prerejet e ...

Read More »