Home / Moda (page 33)

Moda

Mbretëresha Letizia preferon lëkurën

Letizia, zgjedh një fustan larg stilit të saj klasik, por gjithsesi duket ‘mbretërore’. Veshjet e lëkurës identifikohen me vajzat që kanë një stil veshjeje ‘rock’ dhe rrallë herë i kemi parë të vishen nga personazhet e familjeve mbretërore. Ishte Mbretëresha ...

Read More »

Oscar, veshjet më të shëmtuara

Është eventi më i madh i vitit dhe të gjithë mundohen të tërheqin vëmendjen me veshjen e tyre në tapetin e kuq. Gjithsesi, edhe pse kanë një “ushtri” me stilistë dhe mundësi zgjedhjeje pafund, kjo nuk do të thotë që ...

Read More »