Home / Moda (page 51)

Moda

Këpucë të kuqe gjithandej

Këpucët e kuqe kthehen për te qene protagoniste ne koleksionet pranvere/vere 2014 me pamjen e tyre gjallëruese dhe joshëse, modele qe nuk kane reshtur kurrë te jene ne top për te pasionuarat e modës. Këpucët e kuqe kane një tradite ...

Read More »

Vipat që ishin veshur më bukur javës që shkoi

Diane Kruger në premierën e “The Bridge”, Beverly Hills Georgia  May Jagger e veshur me Roland Mouret, Madrid Jennifer Garner, Los Angeles Angelina  Jolie në premierën e “Maleficient” Stella McCartney Natalie Portman e veshur me Dior në festivalin e filmit ...

Read More »