Home / Moda (page 7)

Moda

Tapeti i kuq i Met Gala 2016

Met Gala është si Oskar i modës. Eventi pret të famshëm, dizenjues…që ndikojnë  në të gjitha trendet. E pra, Muzeu Metropolitan shërben si një ansamble frymëzuese. Tema e këtij viti “, Manus x Machina: Moda në moshën e teknologjisë”, shqyrton ...

Read More »

Koleksioni Pink i Stella McCartney

Nëse ju nuk keni dëgjuar ende, roza është me të vërtetë ngjyra “in” këtë pranverë. Pas parfumit, Stella McCartney ka vendosur të formojë koleksionin bazuar në të njëjtën ide: Për romantiket e rinj dhe të guximshëm… Koleksioni përfshin një T-shirt, ...

Read More »

Stil: Xhins e lule

Asgjë nuk është më verore se kombinimi i xhinseve efekt i përdorur me copat, transparente apo jo, me lule. Si do që t’i përdorni apo kombinoni, duke filluar nga një fustan i gjatë transparent dhe sipër tij një xhaketë xhinsi ...

Read More »