Home / Opinion (page 100)

Opinion

Bankieri

MONIKA SHOSHORI STAFA Vetëm pak vite më parë, m’u desh të shkelja aty për të plotësuar kërkimin tim në plotësimin e temës së një filmi dokumentar në kuadër të një jubileu të rëndësishëm, 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, “Shteti në ...

Read More »

Antishtetarët zotërojnë rotacionin

ALEKSANDЁR ÇIPA Sa herë lexoj statuset-reagime të ish-kryeministrit Sali Berisha, vetvetiu ngre krye skepticizmi ndaj së drejtës së tij për të mos qenë i pari në krye të reagimeve opozitare. Protagonizmi i tij opozitar, në të vërtetë, duket se imponon ...

Read More »

Sport kundër korrupsionit

KLODIAN MUÇO Një ndër kënaqësitë kryesore të individëve është edhe sporti, dikush e shijon duke e praktikuar, të tjerë duke e vëzhguar, në thelb të gjithëve na pëlqen sporti. Nëse do të pyesnim veten: cili është funksioni primar i sportit ...

Read More »

Triptik veror

Skënder Minxhozi Shqiptarët janë turrur drejt plazheve. Të paktën ata që ia lejojnë vetes të bëjnë pushime. Parlamenti ka mbyllur qepenat dhe jeta politike ka kaluar në gjendje “hibernimi”. Megjithatë ka disa tema që vazhdojnë të mbajnë gjallë interesin publik ...

Read More »