Home / Intervista (page 10)

Intervista

Poradeci katër stinor i Diana Miles

Një liqen që ndërron ngjyrat në çdo stinë dhe që rrethohet nga vende të bukura, qytet me një kurorë gështenjash, me një kala që mbart histori, një qytet me mështekna që fshehin burimet e Drinit në rrënjet e tyre… , ...

Read More »

E padukshmja që vepron

Në Berlin me Anri Salën / Artisti i njohur vjen në një rrëfim për artin, kohët kur ai u ngjiz brenda tij, interesin ndaj muzikës, Parisin apo nocionin ndaj kufirit Nga Alda Bardhyli Është një ndjesi që të shoqëron gjatë ...

Read More »