Home / Intervista (page 12)

Intervista

Të kthesh në muzikë vdekjen

Il Naufragio/ Opera kushtuar anijes shqiptare “Kater i Radës” që u mbyt në Otranto do të ketë premierën shqiptare në festivalin “Tirana open” në fillim të majit. Vepra e kompozuar nga artisti shqiptar, Admir Shkurtaj, është pritur me tone pozitive ...

Read More »

Autopiloti bën atë, që i thonë pilotët

Eksperti Heinrich Großbongardt: Pilotët e programojnë autopilotin me vlera të caktuara dhe ai bën atë, që i thonë pilotët. DW: Zoti Großbongardt, vlerësimet e para të të dhënave të regjistruesit të avonit tregojnë se piloti i dytë e ka ndryshuar ...

Read More »