Home / Intervista (page 3)

Intervista

Loja e interesave serbe në Tiranë

Doktor Sabit Brokaj, si gjithnjë, edhe këtë radhë është i drejtpërdrejt në analizën që i bën situatës politike në vend dhe në qëndrimin e prerë ndaj protestës që po bën opozita prej afro dy javësh në bulevardin përballë Kryeministrisë. Pse ...

Read More »