Home / Intervista (page 4)

Intervista

Eduard Kukan: Droga, problem për Shqipërinë

Në një intervistë eskluzive për AbcNews, njëri prej dy ndërmjetësuesve të Parlamentit Europian të ligjit për dekriminalizimin, Eduard Kukan, shprehet se droga është një problem gjigand në Shqipëri dhe se autoritetet duhet të tregohen të pamëshirëshme ndaj këtij fenomeni për ...

Read More »

Të ndjesh muzikën e zërit

Robert Pinsky është poet amerikan i cili veç çmimeve dhe vlerësimeve si poet i njohur, ka udhëtuar në mbarë Sh.B.A në përkrahje të projektit “Poezia më e dashur”. Ky projekt ka nisur që në vitin 1998 dhe përfshin lexime poetike ...

Read More »