Home / Intervista (page 8)

Intervista

Flet vëllai i terroristit Salah Abdeslam

“Salah nuk ka provuar të na kontaktojë. Qarkullojnë disa informacione, thuhet se Salah ka kërkuar të lidhet me ne, që na ka dërguar mesazhe, por janë informacione që duhet të trajtohen me shumë kujdes”. Kështu shprehet Mohamed Adeslam, vëllai i ...

Read More »

Jo kopjime, le të tregojmë historitë tona

Me regjisorin Luan Kryeziu, në një bisedë për filmin “Heroi” dhe si e sheh sot kinematografinë në hapësirën shqiptare Vullneti për sukses dhe lakmia për përfitime shpesh na bën servilë, kopjues dhe shumë të dëmshëm për shoqërinë. Artistët janë detyruar ...

Read More »