Home / Parlamentare / Mesazhi i fundit i SHBA për deputetët: Nëse votoni kundër, paraqituni nesër në ambasadë për t’u njohur me pasojat

Mesazhi i fundit i SHBA për deputetët: Nëse votoni kundër, paraqituni nesër në ambasadë për t’u njohur me pasojat

Ditët e fundit ambasada e ShBA, përpos takimeve publike që ka bërë ambasadori Lu me disa deputetë të opozitës për t’u kërkuar votën kontaktet kanë vazhduar edhe në rrugë të tjera.

Ajo që Lu shpalli se udhëheqësit e partive do të njoftohen me pasojat që do të kenë në rast se nuk votojnë, duke u futur në listë të zezë dhe duke u hequr mundësia e udhëtimit në ShBA është vënë në praktikë.

Deputetëve të opozitës u është dërguar edhe një mesazh ku thuhej “…i nderuar zoti…Ne ju presim nesër në selinë e ambasadës deri në ora 12 00 për t i’u informuar për pasojat që do të keni nëse nuk votoni pro reformës në drejtësi. Duke ju falenderuar për bashkëpunimin……”

2 comments

  1. Keto jane shashka te PD-LSI -se. SMS-te i iniciojne vete per tu mbajtur edhe pak…Mjere ju…

  2. 21 Korriku eshte clirimi I pare I shqiperise pas shekujsh ne robri fashiste.Shqipetaret nuk do ta harrojne ndihmen e pa mateshme te SHBA dhe BE te cilet e cliruan per jete shqiperine dhe shqipetaret.Ambasadoret e SHBA dhe BE do te mbeten ne historine e shqipetareve.

Leave a Reply

%d bloggers like this: