Home / Parlamentare / Berisha shfaqet në Kuvend: S’ka asnjë shkak për të mos e votuar

Berisha shfaqet në Kuvend: S’ka asnjë shkak për të mos e votuar

Pasi qëndroi pak minuta në seancë, Berisha doli para mediave dhe akuzoi Ramën se ka bllokuar reformën. “Se kush po e bllokon reformën edhe veshgjatët në Shëngjergj e kanë marrë vesh. Kam keqardhje që të bllokohet. Është bërë një punë e jashtëzakonshme. Mendoj se nuk ka në mënyrë absolute asnjë shkak për të mos e votuar. Një rilindës më ka dërguar mbrëmë një mesazh. Po përpiqen për tu bërë 71 vota. Burimi thotë se ky është synimi. Unë nuk i rri mbrapa atij që të shoh a do ti bëjë apo jo. Rama po bën gjithçka për të mos u votuar kjo reformë. Mosprania e Ramës në tryezë tregon se ai është i dëshpëruar thellësisht”, tha Berisha.

Leave a Reply

%d bloggers like this: