Home / roze / ‘E zjarrta’ Kylie!

‘E zjarrta’ Kylie!

Në 19-vjetorin e lindjes duhej bërë në ndryshim dhe Kylie Jenner e bëri atë. Modelja e famshme amerikane u prezantoi të parëve fansave të vet në Snapchat ngjyrën ‘e zjarrtë’ të flokëve.

Më parë ajo publikoi disa prej dhuratave që kishte marrë nga të afërmit dhe të njohurit e vet, ndërsa Kris e kujtoi me një foto të hershme, duke shkruar nën të: “Sa shpejt ikin vitet. Kylie im sot është 19 vjeç. S’më besohet!”

Modelja njihet për ndryshimin e shpeshtë të modelit dhe ngjyrës së flokëve, por gjithnjë ka qendruar tek ngjyrat disi më të errta, ndërsa e kuqja është një risi për të dhe nëse do të zgjasë, mbetet për t’u parë se ç’përshtypje do të krijojë tek fansat e 19-vjeçares.

Leave a Reply

%d bloggers like this: