Home / Parlamentare / Dhurata Çupi deputetja më e re Kuvendit të Shqipërisë

Dhurata Çupi deputetja më e re Kuvendit të Shqipërisë

Kandidimi i Sherefedin Shehut nga radhët e Partisë Demokratike në Bashkinë e Dibrës për zgjedhjet e pjesëshme të 11 shtatorit, ka bërë që Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ti jap mandatin e deputetit, Zonjës Dhurata Çupi. Tashmë në kuvendin e  Shqipërisë janë 32 Deuptete femra, siç bëri të ditur dhe vetë Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Lefterie Luzi.

“Një lajm i mirë vjen për të gjtiha zonjat, pasi tashmë numri tyre në kuvend do të jetë më i lartë. Faktikisht duhet të ishte dhe më i lartë, por rritja e numrit të zonjave gjithësesi përbën një lajm pozitiv. Tani janë 32 deputete femra në kuvend”, tha Luzi…

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur ti heq mandatin e deputetit Sherefredin Shehut të PD, teksa është duke disktuar mbi fletët e votimit, si dhe nurmin e votuesve që do të marrin pjesë në njësinë Bashkiake Dibër. Gjatë debateve po flitet dhe për çështjen e Koalicioneve.

Leave a Reply

%d bloggers like this: