Home / Teknologji / Një “PlayStation” edhe më elegant

Një “PlayStation” edhe më elegant

Pamje të reja të atij që mendohet se do të jetë “PlayStation”-i i ri janë publikuar “online”.

Konsola e re mendohet se është më e hollë, ndërsa përsa i përket parametrave, janë pothuajse të njëjta me ato të “PlayStation”-it të vjetër.

Fotot janë publikuar në “Gumtree” dhe janë shpërndarë gjerësisht në Twitter.

Sony pritet që të nxjerrë në treg dy “PlayStation” të ri këtë vit: “PlayStation Slim” dhe “PlayStation 4.5”. Këto dy konsola do të prezantohen në 7 shtator.

Leave a Reply

%d bloggers like this: