Home / Moda / 3 pamje të veçanta grimi nga Gucci

3 pamje të veçanta grimi nga Gucci

Gucci, shtëpia e famshme e modës, me koleksionin e ri të grimit, po siguron që sezoni i ri do të jetë me të vërtetë i veçantë.

Ja cili është dhe kombinimet që mund t’i bëni vetë:

Buzë të kuqe dhe shkëlqyes ngjyrë portokalli dhe të kaltër tek sytë. Këtë e këshillon Pat McGrath, artiste e famshme e grimit.

Peneli i viteve ’60 vjen më i gjatë, për një pamje më të freskët.

Ngjyrat e smeraldit në një pamje më në trend.

Leave a Reply

%d bloggers like this: