Home / Moda / Si ti stiloni flokët në kohë me shi

Si ti stiloni flokët në kohë me shi

Ju ka ardhur në majë të hundës bishti tradicional dhe flokët e lëshuar janë një mision i pamundur me këtë mot të paqëndrueshëm? E dimë ç’doni të thoni!

Për t’i dhënë një frymë të re bishtit tuaj të zakonshëm, ju vjen në ndihmë parukieri yjeve Anh Co Tran, i cili zbulon sesi mund të realizoni një bishtin me nyje, një pamje që duket tepër e ndërlikuar, por që në fakt nuk është aspak i tillë.

Ndajini flokët në dy pjesë. Kalojeni njërën anë mbi tjetrën. Lidhini duke formuar një nyje. Fiksojini dy pjesët me anë një lidhëseje flokësh. Mbulojeni lidhësen me një tufëz flokësh dhe fiksojeni me karficë. Dhe, ja bishti juaj me nyje.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: