Home / Parlamentare / Komisioni i Posaçëm i Drejtësisë, PD kërkon ndryshim programi

Komisioni i Posaçëm i Drejtësisë, PD kërkon ndryshim programi

Është mbledhur sot Komisioni i Posaçëm për Reformën në Drejtësi ku diskutohet programi i punës për 6 ligjet e paketës emergjente.

Burime nga PD bëjnë të ditur se opozita ka kërkuar ndryshimin e programit. Mësohet se PD ka kërkuar si prioritet diskutimin për ligjin e SPAK dhe GJK.

Po ashtu PD do të kërkojë diskutimin për organet në sistemin e drejtësisë, për ti kaluar në seancën e 22-29 shtatorit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: