Home / Moda / Dy stjuardesa shqiptare mes më të bukurave në botë

Dy stjuardesa shqiptare mes më të bukurave në botë

Blogeri “A Fly Guy” ka grumbulluar një seri fotosh të stjuardesave më seksi në botë, ku mes tyre janë edhe dy shqiptare: njëra bjonde dhe tjetra brune.
Ai thotë se ka mbledhur foto nga gjysmë milioni stjuardesa nga 49 vende të botës dhe ka përzgjedhur 60 prej tyre, mes të cilave edhe një foto e dy stjuardesave shqiptare.
Jay kishte ftuar stjuardesat (por edhe stjuardët) të bënin “selfie” me hashtagun #crewfies.

Leave a Reply

%d bloggers like this: