Home / Moda / Motrat Hadid sfilojnë së bashku në Milano

Motrat Hadid sfilojnë së bashku në Milano

Motrat Hadid çdo ditë e më shumë po pushtojnë botën e modës. Gigi, 21 vjeç dhe Bella 19 deri tani asnjëherë nuk kishin zbritur në pasarelë së bashku. Por këtë gjë e kanë bërë në Javën e Modës në Milano.

Ishte Gigi ajo që udhëhoqi sfilatën e “Versace”-s në Milano, por nuk shpëtoi pa rënë në sy edhe 19 vjeçarja Bella Hadid.

Edhe pse sfilatës iu bashkuan edhe modele të tjera me emër, ishin motrat  Hadid me hijeshinë e tyre që morën të gjithë vëmendjen në Milano.

Leave a Reply

%d bloggers like this: