Home / Kuriozitete / Panairi i veçantë, përgatisni ceremoninë tuaj mortore

Panairi i veçantë, përgatisni ceremoninë tuaj mortore

viktimaDëgjojmë shpesh të flitet për pushime të jashtëzkonshme, dasma, fejesa, ushqim të veçantë dhe shumë çudi të tjera. Më poshtë po ju prezantojmë një panair me të vërtetë të “çmendur”.

Bëhet fjalë për “Shukatsu Fest 2014”, i cili zhvillohet në Tokio, Japoni, ku kanë marrë pjesë rreth 5 mijë vizitorë. Ky organizim munëson krijimin e ceremonisë mortore dhe pregatitjes së funeralit nga vetë personi.

Në panair kanë qenë të pranishme kompani të shumta organizative të funeraleve me të gjithë ekipet e tyre. Për pregatitjen për në banesn e fundit, “viktimat” janë pregatitur deri në detaje, duke nisur nga flokët, truku, grimi, mjekra e gjithçka tjetër. Klikoni më poshtë për ti parë ë gjitha pregatitjet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: