Home / Arte / Hapet panairi i 68-të i librit në Frankfurt

Hapet panairi i 68-të i librit në Frankfurt

Ka hapur dyert për vizitorët një nga panairet më të mëdha dhe më të rëndësishëm në këtë fushë në botë, panairi i 68-të i librit në Frankfurt.

Si vend mysafir këtë vit në panairin e librit të Frankfurtit i organizuar në qytetin me të njëjtin emër, është zgjedhur Holanda, ndërkohë pjesë e ceremonisë së hapjes ishte edhe mbreti i Holandës, Willem-Alexander, mbreti i Belgjikës, Philippe dhe mbretëresha Mathilde, presidenti i Parlamentit Evropian, Martin Schulz dhe ministri i Arsimit, Kulturës dhe Shkencës së Holandës, Jet Bussemaker.

Panairi në të cilin ka 7.100 pjesëmarrës nga më shumë se 100 vende të botës, pritet të ndiqet nga rreth 10 mijë gazetarë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: