Home / roze / Mariah Carey, darkë intime me balerinin 13 vite më të ri

Mariah Carey, darkë intime me balerinin 13 vite më të ri

Duket se Mariah Carey është gati për një tjetër romancë. 46-vjeçarja është fotografuar në një restorant në West Hollywood me balerinin Bryan Tanaka, me të cilin kalon shumë kohë që prej ndarjes nga miliarderi James Packer.

Balerini 33-vjeçar dhe këngëtarja 46-vjeçare kanë vite që njihen me njëri-tjetrin, por javët e fundit janë fortografuar në disa takime në Los Angeles.

Marrëdhënie e Tanaka me Carey duket se ka qenë një ndër arsyet e James Packer i ka dhënë fund fejesës me këngëtaren e “Someday”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: