Home / Teknologji / Microsoft ju ndryshon mënyrën si punoni

Microsoft ju ndryshon mënyrën si punoni

Microsoft ka nxjerrë një paketë të re mesazhesh, të quajtur Microsoft Teams. Aplikacioni i ri i bashkangjitur me Office 365, një software ‘cloud’ që ka më shumë se 85 milionë përdorues mujor tregtar aktiv.

Microsoft Teams përfshin biseda direkte për të mbajtur të informuar në kohë reale anëtarët e një projekti.

Aktualisht, bisedimet e grupit janë të dukshme për të gjithë anëtarët, megjithatë programi përfshin edhe mundësinë e bisedave private gjithashtu. Skype është integruar gjithashtu, kështu që grupet mund të marrin pjesë në konferenca me zë e figurë.

Emoji, GIF dhe meme të zakonshme gjithashtu janë pjesë e kësaj hapësire pun dixhitale. Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Planner, Power BI and Delve të gjitha janë pjesë e Microsoft Teams.

Jo vetëm kjo, por Microsoft Teams është ndërtuar gjithashtu edhe tek Office 365 Groups, shërbimi që i jep mundësi njerëzve që të kalojnë nga një bashkëpunim në tjetrin.

Leave a Reply

%d bloggers like this: