Home / Teknologji / Vensmile K8, të gjitha në një

Vensmile K8, të gjitha në një

Teknolologjia po ecën me hapa të shpejtë duke na habitur dita-ditës me pajisje të reja mjaft interesante. Një produkt i tillë është edhe tastiera Vensmile K8. Kjo pajisje është krijuar duke u bazuar në konceptin “all in one”.

Vensmile K8 është një tastier e levizshme gome që mund të paketohet për ta marrë me vete kudo që shkoni.Tastiera ka një ekran të bashkangjitur që punon si një kompjuter.

E veçanta e kësaj tastiere është se përpos ekranit që mbart me vete mund të lidhet me çdo pajisje tjetër me anë të WiFi ose Blootuth.

Ndonëse është një tastiere, fakti që është e ndërtuar me material gome ju mund ta merrni atë me vete kudo duke e palosur dhe mos u shqetësoni për goditjet e mundshme që mund t’i marrë pasi ajo mund t’i përballojë shumë mirë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: