Home / roze / Divorci i Jolie-Pitt, një luftë e vërtetë

Divorci i Jolie-Pitt, një luftë e vërtetë

Beteja e divorcit mes Jolie dhe Pitt sa vjen dhe përkeqësohet akoma më shumë, ku një burim pranë çiftit e përshkruan atë si një luftë të vërtetë.

Lufta duket se është fokusuar tek kujdestaria e 6 fëmijëve të çiftit, ku Jolie ka kërkuar që Pitt do të ketë takime të monitoruara nga punonjësit e shërbimeve sociale me fëmijët, raporton TMZ.

Jolie është shprehur se  kjo gjendje do të vijojë derisa Brad të mbledhë vetën, pasi akuzohet nga aktorja për abuzim me alkoolin dhe lëndët narkotike.

Leave a Reply

%d bloggers like this: