Home / roze / Surprizë ! Brad Pitt dhe Angelina Jolie janë martuar

Surprizë ! Brad Pitt dhe Angelina Jolie janë martuar

mgid-uma-image-mtvZonja dhe Zotërinj , tani ju prezantojmë  , Zotin dhe Zonjën Smith !

Ups ! ..Na falni   .  Zoti dhe Zonja Pitt !

E saktë – një nga çiftet më të fuqishëm të Hollivudit kanë zyrtarizuar lidhjen e tyre . Çifti i quajtur ndryshe “Brangelina ” është martuar gjatë një ceremonie private në Francë , të shtunen e kaluar . Lajmi ka ardhur nga Associated Press.

Leave a Reply

%d bloggers like this: