Home / Bota / Amerika / Obama fton Trump në Shtëpinë e Bardhë për tranzicionin e pushtetit

Obama fton Trump në Shtëpinë e Bardhë për tranzicionin e pushtetit

Shtëpia e Bardhë në një deklaratë për shtyp tha se Presidenti Barack Obama uroi për fitore Donald Trump dhe e ftoi të takohen të enjten për të diskutuar për tranzicionin e pushtetit nga demokratët te republikanët.

“Sigurimi i një tranzicioni të qetë të pushtetit është një nga prioritetet kryesore që Presidenti ka identifikuar në fillim të vitit dhe takimi me Presidentin e zgjedhur është hapi tjetër”, thuhet në deklaratën për shtyp të Shtëpisë së Bardhë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: