Home / Sporti / De Biasi mbron gjyqtarin, ne jemi fajtorë sepse është dashur të reagojmë më mirë

De Biasi mbron gjyqtarin, ne jemi fajtorë sepse është dashur të reagojmë më mirë

Gianni de Biasi insiston se kjo nuk ishte ndeshja më e çuditshme që ka drejtuar dhe se lojtarët e tij është dashur të jenë më të kujdesshëm.

Përzgjedhësi i Shqipërisë, Gianni de Biasi ka folur për rastet që ndodhën në ndeshjen kundër Izraelit dhe dy kartonët e kuq.

Ai nuk ka dashur të fajësojë gjyqtarin, por për këtë ka bërë përgjegjës lojtarët e tij, të cilët është dashur të reagojnë më mirë në ato raste.

“Nuk ka qenë ndeshja më e çuditshme, por episodet nuk kanë shkuar në anën tonë. Ne jemi fajtorë sepse është dashur të reagojmë më mirë në të gjitha rastet e dyshimta që ndodhën”, tha de Biasi pas ndeshjes me Izraelin.

Leave a Reply

%d bloggers like this: