Home / Rajoni / Maqedonia / Potenciali i femrës në Maqedoni është i pashfrytëzueshëm

Potenciali i femrës në Maqedoni është i pashfrytëzueshëm

50% e popullsisë së Maqedonisë përbëhet nga gjinia femërore, nga të cilat, 43.1% janë në tregun e punës. Kjo tregon se fuqia punëtore e femrës është e pashfryrtëzueshme, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Kështu thuhet në hapjen e edicionit të 11-të të ”Dita evropiane e sipërmarrësit & Java evropiane e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme” dhe në konferencën ”Udhëheqja femërore, zhvillimi personal dhe etika”.

Në kuadër të këtij edicioni, nesër do të ketë një ligjëratë me temë: ”Si të arrijmë te një proces edukativ të suksesshëm pëër sipërmarrësinë – Edukimi i profesorëve dhe nxënësve të shkollave të mesme në Shkup”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: