Home / Kronika / Motra e Ergi Dinit: Për ne nuk ka ngushëllim

Motra e Ergi Dinit: Për ne nuk ka ngushëllim

Motra e Ergi Dinit, 22-vjeçarit që humbi jetën në aksidentin e djeshëm pranë urës së ish-Bllokut së bashku me mikun e tij, edhe pse në moment të vështirë gjeti kohën për të falenderuar njerëzit për ngushëllimet.

Barbara Dini, këngëtare edhe ajo, shkruan në rrjetin e saj social Facebook se për të dhe familjen e saj nuk ka ngushëllim pas kësaj humbjeje.

Ajo njofton edhe për orën dhe vendin e varrimit të vëllait të saj.

barabra

Leave a Reply

%d bloggers like this: