Home / Teknologji / Doni të mos humbni portofolin? Ja zgjidhja

Doni të mos humbni portofolin? Ja zgjidhja

93031Nëse ju ndodh shpesh të humbisni portofolin, në saj të teknologjisë është bërë e mundur krijimi i portofolit inteligjent. Ky portofol ka të integruar Bluetooth BLE si dhe sistemin gjurmues GPS. Ai funksionon edhe si adaptues për smartfonë të ndryshëm me bateri me kapacitet 1,000mAh. Në momentin që portofoli juaj lidhet me smartfonin, ata do të vëzhgojnë gjithmonë njëri-tjetrin. Nëse e harroni portofolin në restorant, telefoni juaj do t’ju njoftojë menjëherë

Leave a Reply

%d bloggers like this: