Home / Politika / “Të lumtë ty, ne na le pa punë”, por ja çfarë i sugjeron Rama komentuesit në Facebook

“Të lumtë ty, ne na le pa punë”, por ja çfarë i sugjeron Rama komentuesit në Facebook

Kryeministri Edi Rama ka debatuar me disa qytetarë që komentojnë në statuset e tij në Facebook.

Shkak është bërë ndryshimi i fotos që Rama ka zgjedhur si cover të profilit të tij, një nga punimet e veta ekspozuar së fundi në ekspozitën në Nju Jork.

Komentuesi: Te lumte ty kryeminister ne te tjeret na le pa pune

Rama: Miremengjes Fitim, ku e pret punen, ketu ne Facebook? Ke shkuar tek zyra e punes apo je ne Milano? Nese je ne Vlore siç shkruan, te sugjeroj te shkosh tek zyra e punes. Vetem ne zyrat tona te punes aktualisht 27 mije vende te lira. Kurajo dhe sukses!

Leave a Reply

%d bloggers like this: